ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Τζέιμς: "Η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική, αλλά μπορούμε..."

Η στιγμή της... αλήθειας έφτασε για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως εξήγησε ο Σον Τζέιμς εν όψει της αποψινής (22/3, 21.00) "μάχης" με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα τόνισε ότι περιμένει "εχθρική ατμόσφαιρα", ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ακόμη και έτσι "μπορούμε να τα καταφέρουμε"...

"Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις στιγμές της αλήθειας τη φετινή σεζόν. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά. Ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε καλά και σαν

ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχω συνηθίσει να παίζω σε τέτοια γήπεδα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σέντερ της Μακάμπι και συνέχισε λέγοντας:

"Μπορούμε να μάθουμε πολλά από το παιχνίδι με την Χίμκι και τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία λεπτά. Κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε χάσει στο τέλος. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο ΣΕΦ".

Οσο για τη μονομαχία του με τον Κάιλ Χάινς, επισήμανε: "Είναι δουλειά όλης της ομάδας να σταματήσει τον αντίπαλο. Ο Χάινς είναι καλός ριμπάουντερ, αλλά δεν εστιάζουμε σε έναν παίκτη. Πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα