Greeks Abroad | Αρνούνται... να χάσουν οι Νάγκετς!

Ούτε το γεγονός ότι βρέθηκαν πέντε πόντους πίσω στα τελευταία δέκα (!) δευτερόλεπτα πτόησε τους Νάγκετς, οι οποίοι πανηγύρισαν την 14η διαδοχική νίκη τους, με θύμα τους αυτή τη φορά τους Σίξερς (101-100), ανατρέποντας ακόμη και ένα... χαμένο ματς με ήρωα τον Κόρεϊ Μπρούερ!

Παρότι η ομάδα της Φιλαδέλφεια βρέθηκε μία "ανάσα" από το να βάλει "στοπ" στην ξέφρενη πορεία της παρέας του Κώστα Κουφού, εν τέλει "αυτοκτόνησε" μένοντας με την... προσπάθεια, καθώς υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο Κόρεϊ Μπρούερ! Με τη διαφορά στους 5 πόντους υπέρ των Σίξερς το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο.

Ωστόσο, ο 27χρονος φόργουορντ-γκαρντ των "Σβόλων" αρχικά μείωσε με τρίποντη "βόμβα" 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και εν συνεχεία εκμεταλλεύτηκε τις δύο χαμένες βολές του Εβαν Τέρνερ κερδίζοντας φάουλ σε εκ νέου προσπάθεια για τρίποντο ευστοχώντας και στις τρεις βολές, 2 δευτερόλεπτα πριν απ' το τέλος! Με αυτόν τον... χιτσκοκικό τρόπο, ο Μπρούερ χάρισε την 14η συνεχόμενη νίκη στους Νάγκετς, όντας μάλιστα και ο κορυφαίος με 29 πόντους, συνεπικουρούμενος από τον "μπαρουτοκαπνισμένο" Αντρέ Μίλερ που πρόσθεσε άλλους 21.

Από την πλευρά του, ο Κουφός αποδείχθηκε ξανά υπερπολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του Τζορτζ Καρλ σημειώνοντας 5 πόντους, αλλά κατέβασε 8 ριμπάουντ και έκλεισε τρεις φορές τα... φώτα στους αντιπάλους του με μεγαλοπρεπείς τάπες!

Keywords
Τυχαία Θέματα