ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Μπορούμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ"

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της Πόλης στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην "μονομαχία" του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Αναλύσαμε με κάθε λεπτομέρεια το τελευταίο παιχνίδι και είμαι βέβαιος πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν τα καταφέραμε, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ,

αν και θα είναι πολύ δύσκολο και το ξέρουμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο τεχνικός της Μακάμπι, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ.

Η επιλογή του να κρατήσει τον Γιόγκεφ Οχαγιόν στον πάγκο στα τελευταία λεπτά του τέταρτου αγώνα έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής. Ο ίδιος απάντησε σχετικά με αυτό: "Θα έκανα πάλι το ίδιο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μάς πίεζαν τόσο πολύ, που το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να σουτάρουμε από μακριά. Δεν μας επέτρεπαν να πλησιάσουμε κοντά στο καλάθι. Η σκέψη μου ήταν πως θα έπρεπε να ανοίξουμε την άμυνα με κάποια περιφερειακά σουτ, αλλά τελικά δεν ήμασταν εύστοχοι".

Όσο για τη μάχη των πάγκων με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: "Κάποιοι λένε πως πρόκειται για μία μάχη προπονητών, αλλά πρώτα από όλα υπάρχουν δύο καλές ομάδες και στη συνέχεια θέλω να πιστεύω δύο καλοί προπονητές. Σίγουρα οι προπονητές έχουν κεντρικό ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζω εδώ και χρόνια τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πιστεύω πως είναι ένας καλός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα