ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πανούλιας: "Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι"

Ο Μίλωνας έκαμψε τελικά την αντίσταση του Κεραυνού Αιγίου στην παράταση και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό του Μίλωνα και μίλησε με τον τεχνικό της ομάδας, Τάκη Πανούλια.
"Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση και στο οποίο επικρατήσαμε στο τέλος. Είχαμε φθορά από φάουλ ειδικά προς το τέλος του αγώνα αλλά πιστεύω ότι το ζήτημα αυτό, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά. Αυτό που είχα πει στους παίκτες είναι να πηγαίνουν σε διεισδύσεις

και να κερδίσουμε κάποια φάουλ. Αυτό έγινε και τελικά πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μια αξιοπρεπή πορεία. Με το Αίγιο ήμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση πριν τον αγώνα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε αλλά και ισοφαρίσαμε τη διαφορά με την οποία είχαμε χάσει στον πρώτο αγώνα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία από εδώ να μπρος να πάρουμε μερικές συνεχόμενες νίκες, πριν τα δύο ντέρμπι στο τέλος και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία".

O τεχνικός του Μίλωνα, τοποθετήθηκε και για το ζήτημα με τις συνεχόμενες τεχνικές ποινές που δέχτηκε ο πάγκος του Μίλωνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου:

"Την πρώτη τεχνική ποινή τη δέχτηκε ένα μέλος της διοίκησης της ομάδας που διαμαρτυρήθηκε. Οι αντίπαλοι εκτέλεσαν τις δύο βολές και στη συνέχειας μας δόθηκε άλλη μια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως όταν δίνει σ’ εμάς τόσο εύκολα τεχνικές ποινές όταν παίκτης των αντιπάλων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς το σήμα το διαιτητή δε δόθηκε τίποτα".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε:

"Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με την Ολυμπιάδα πριν τη διακοπή του Πάσχα. Μετά ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν καταφέρουμε και κάνουμε το απόλυτο στις νίκες σε αυτά τα παιχνίδι τότε θα είναι πολύ καλό για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα