ΙΣΠΑΝΙΑ | «Κρίμα που δεν απολαύσαμε τον Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την Τρίτη (30/7) το συμβόλαιό του με τους Μπακς, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την επίσημη ιστοσελίδα της ACB.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας υπάρχει εκτενής αναφορά στο θέμα, ενώ φιλοξενούνται επίσης και δηλώσεις του Ρεϊνάλντο Μπενίτο, προέδρου της Σαραγόσα αλλά και του αθλητικού διευθυντή της, Ουίλι Βίγιαρ.

«Οταν υπογράψαμε τον Αντετοκούνμπο, γνωρίζαμε πως είχαμε λίγες πιθανότητες να τον δούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαραγόσα, αλλά

ποντάραμε πάνω του κι είχαμε δίκιο. Αν εξαιρέσουμε το αγωνιστικό κομμάτι, η μετακίνησή του στο ΝΒΑ θα βοηθήσει εν μέρει στη μείωση των εξόδων απ' την περασμένη χρονιά κι η Σαραγόσα θα παρουσιάσει ένα βιώσιμο σχέδιο», δήλωσε ο Ρεϊνάλντο Μπενίτο ενώ ο Ουίλι Βίγιαρ πρόσθεσε:

«Είναι κρίμα, που δεν καταφέραμε να τον απολαύσουμε στη Σαραγόσα, αλλά θεωρώ πως είναι επιτυχία για την ομάδα το ότι κατάφερε να τον ντύσει στα χρώματά της. Πρόκειται για ένα παίκτη με μεγάλο ταλέντο, ο οποίος ανήκει στο ΝΒΑ και θέλω μόνο να του ευχηθώ τα καλύτερα στη βέβαιη λαμπρή καριέρα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα