NBA | Στους Μάβερικς ο Μπλερ

Μετά από τέσσερα χρόνια ως "Σπιρούνι", ο ΝτεΖουάν Μπλερ άλλαξε... γειτονιά καθώς άφησε το Σαν Αντόνιο μετακομίζοντας στο Ντάλας.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ (2,01) θα αγωνίζεται για λογαριασμό των Μάβερικς από εδώ και στο εξής. Οι άνθρωποι των Πρωταθλητών του 2011 του προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί των minimum χρηματικών αποδοχών, εκείνος είπε το "ναι" και θα τη νέα σεζόν θα δώσει μάχη με τους Σάμουελ Ντάλεμπερτ, Μπράνταν Ράιτ και Μπέρναντ Τζέιμς για μια θέση στη

βασική πεντάδα. Αν δεν κατορθώσει να γίνει βασικός, θα παλέψει τουλάχιστον για να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Το σίγουρο είναι ότι θα προσδώσει δύναμη και μαχητικότητα στην φροντ λάιν των Μαβς.

Σε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, όλες με τους Σπερς οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 37 του ντραφτ το 2009, ο δυναμικός "ψηλός" εχει κατά μέσο όρο 7,8 πόντους (52,8% στα δίποντα, 60,6% στις βολές) και 5,8 ριμπάουντ ανά 18,9 λεπτά παιχνιδιού σε σύνολο 288 αγώνων. Πέρσι ήταν βασικός στα 62 από τα 74 ματς που πήρε μέρος, ωστόσο φέτος έχασε τη θέση του στην ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε μέσο όρο 5,4 πόντους (52,4% στα δίποντα, 62,9% στις ελεύθερες βολές) και 3,8 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 73 αναμετρήσεις (16 βασικός), με 10,2 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα