ΚΟΣΜΟΣ | Η "βόμβα" του Τσίλντρες που ξεσήκωσε τον Γουντς (video)

Ο Τζος Τσίλντρες δεν φημίζεται για το καλό μακρινό του σουτ. Ο πρώην "ερυθρόλευκος" φόργουορντ όμως και προτού κάνει το μεγάλο άλμα για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ευστόχησε σε ένα καθοριστικό τρίποντο για το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και ανάγκασε τον Τάιγκερ Γουντς να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί.


Ήταν στον αγώνα του Στάνφορντ με την Αρίζονα την σεζόν 2003-04, όταν ο Τσίλντρες έφτιαξε την… τούρτα και ο Νικ Ρόμπινσον έβαλε το… κερασάκι σε αυτήν. Το άκουσμα της κόρνας της λήξης

βρήκε τους παίκτες και τους φιλάθλους του Στάνφορντ να πανηγυρίζουν την 20η συνεχόμενη νίκη της ομάδας τους. Ανάμεσά τους και ο Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθειά του για το μπάσκετ και που για δύο χρόνια φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Το σερί συνεχόμενων του Στάνφορντ σταμάτησε στον αγώνα με τους Ουάσινγκτον Χάσκις. Στις 6 Μαρτίου του 204 η ομάδα της Ουάσινγκτον είχε επικρατήσει με 75-62 της παρέας του Τζος Τσίλντρες και δεν την άφησε να χαμογελάσει για 27η συνεχόμενη φορά. Οι 26 συνεχόμενες νίκες παραμένουν ρεκόρ ως και σήμερα για το Στάνφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα