ΤΣΣΚΑ Μ. | Αμφίβολος ο Κρστιτς ενόψει φάιναλ φορ!

Μόνο ως... πασχαλιάτικο δώρο για τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο Νέναντ Κρστιτς είναι πιθανό να χάσει το προσεχές φάιναλ φορ και κατ' επέκταση τον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ κόντρα στους εν δυνάμει πρωταθλήτες Ευρώπης!

Ο πρώην ΝΒΑer της "ομάδας του στρατού", ενώ είχε διαμαρτυρηθεί επανηλλειμένως ότι νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι

του επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, συνέχισε να αγωνίζεται όλο αυτό το διάστημα, μιας και οι γιατροί τον καθησύχαζαν! Ωστόσο, η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρότερη, απ' ό,τι θεωρούσε το ιατρικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ, αφού οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού!

Το πρόβλημα τραυματισμού του Κρστιτς γνωστοποίησε ο ίδιος ο πολύπειρος Σέρβος σέντερ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter: "Μόλις ανακάλυψα ότι έπαιζα τρεις εβδομάδες με σπασμένο δάχτυλο!".

Πλέον, η συμμετοχή του Νέναντ Κρστιτς στο φάιναλ φορ της Πόλης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, γεγονός που κάθε άλλο παρά... στεναχωρεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Και αν τελικά ο -εκ των βασικών "όπλων" της ΤΣΣΚΑ- Κρστιτς δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο φάιναλ φορ ο Ζοτς θα έχει έναν "πονοκέφαλο" λιγότερο...

Keywords
Τυχαία Θέματα