ΣΙΕΝΑ | Καουκένας, η... αναπάντεχη επιστροφή!

Η ώρα να πατήσει και πάλι παρκέ ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Σιένα, Ριμάντας Καουκένας, είναι πλέον πολύ κοντά, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα! Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν λένε να ησυχάσουν από τους τραυματισμούς, μιας και ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς τέθηκε νοκ-άουτ!

Οι φίλοι της Σιένα, μαζί με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, μπορούν πλέον να νιώθουν μια μικρή αύρα χαράς και αισιοδοξίας, αφού ο Ριμάντας Καουκένας είναι έτοιμος να μπει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων έπειτα από πολύμηνη απουσία (περίπου 5μιση μήνες) λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο! Ο Λιθουανός

γκαρντ κόντρα σε όλες τις προβλέψεις που τον ήθελαν να επιστρέφει καλό... Ιούνιο, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πιανιτζιάνι την τρέχουσα εβδομάδα!

Βέβαια, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να αποκτήσει και πάλι ρυθμό και να βρει τα πατήματά του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής μέσα στον Μάϊο, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει όσο μπορέσει και στην τελική ευθεία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παρ' όλα τα καλά μαντάτα που αφορούν τον Καουκένας, η Σιένα χάνει τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς (είχε αποκτηθεί ουσιαστικά ως αντι-Καουκένας), ο οποίος στο χθεσινό ματς κόντρα στην Μονφεράτο αποχώρησε με... σουβενίρ έναν μυικό τραυματισμό και οι εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν πόσο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα