ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Κώτσης: "Το... τρίπτυχο λειτούργησε άψογα!"

Μια πολύ μεγάλη διαδρομή χαρακτήρισε τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του Κολοσσού ο Κώστας Κώτσης, ο οποίος τόνισε ότι το τρίπτυχο διοίκηση-ομάδα-φίλαθλοι λειτούργησε άψογα και επισήμανε ότι η τέταρτη θέση είναι μεγάλη επιτυχία τόσο για το ροδίτικο μπάσκετ, όσο και για όλη την περιφέρεια.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

"Το δικό του μικρό «απολογισμό» για τη φετινή σεζόν, που ολοκληρώθηκε έκανε ο γενικός διευθυντής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Κώστας Κώτσης. Αναφέρθηκε στην αγωνιστική και όχι μόνο εικόνα της ομάδας μας, τονίζοντας ότι αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Κώστας Κώτσης υποστήριξε:

«Ο Κολοσσός τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, κατάφερε να κάνει μία πολύ μεγάλη διαδρομή. Μία διαδρομή, που άλλες ομάδες θα χρειάζονταν δεκαετίες για να την ακολουθήσουν. Η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η τέταρτη στη γενική κατάταξη είναι μία μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο για το ροδίτικο μπάσκετ αλλά και για ολόκληρη την περιφέρεια. Το τρίπτυχο διοίκηση- ομάδα- φίλαθλοι λειτούργησε άψογα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας απολύτως θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα με τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, συμμετείχαμε σαν ομάδα σε προγράμματα κοινωνικής υποστήριξης, τονίζοντας και ενισχύοντας την παρουσία του Κολοσσού σε τοπικό επίπεδο. Σαν ομάδα οφείλουμε να στηρίζουμε όπου και όπως μπορούμε την τοπική κοινωνία. Αυτό ουσιαστικά αποτελεί μία αμφίδρομη σχέση.

Εμείς οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, τον προπονητή μας και όλους όσους εργάστηκαν με ζήλο και επαγγελματισμό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και προς το τέλος της σεζόν, παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και τις μετακινήσεις, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η συνεισφορά τους ήταν πολύτιμη σ’ αυτή την εξαιρετική πορεία που έκανε η ομάδα μας. Φέτος ο Κολοσσός δημιούργησε μία προστιθέμενη αξία, που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί σε όλα τα επίπεδα στο μέλλον»."

Keywords
Τυχαία Θέματα