NBA | Καλύτερα σχολιαστής, παρά προπονητής!

Οι ιθύνοντες του Ορλάντο κινούνται στην προπονητική αγορά για να βρουν τον εκλεκτό που θα αντικαταστήσει στο τιμόνι των Μάτζικ τον Ότις Σμιθ, με το όνομα του Σακίλ Ο’ Νιλ να ακούγεται έντονα, αλλά τον ίδιο να… τελειώνει το θέμα πριν καλά καλά αρχίσει!

Ο παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα των μαγικών, έσβησε κάθε ελπίδα που είχε τόσο η ομάδα, όσο και οι φίλαθλοι, να τον απολαύσουν και πάλι στο Ορλάντο, στη θέση του πάγκου, όμως, αυτή τη φορά.

Ο Αμερικανός

σούπερ σταρ δήλωσε τυχερός που προς το παρόν έχει την καλύτερη δουλειά στον αθλητισμό, αυτή του σχολιαστή, και ξεκαθάρισε ότι δεν… τρελαίνεται με την ιδέα να κοουτσάρει!

"Όταν άκουσα για την κενή θέση στον πάγκο των Μάτζικ είναι αλήθεια ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έγινα ντραφτ από τους Μάτζικ, έχω μεγάλη αγάπη για την ομάδα και έκανα σπίτι μου το Ορλάντο", ανέφερε στην αρχή ο 40χρονος Σακ και έπειτα συμπλήρωσε:

"Ωστόσο, δεν είναι μια δουλειά που θα με ενδιέφερε πραγματικά. Νιώθω τυχερός που είμαι σχολιαστής και έχω την καλύτερη δουλειά στα σπορ! Θέλω για πολλά χρόνια να συνεχίσω να είμαι μαζί με τον Τσαρλς, τον Κένι και τον Έι Τζέι. Εύχομαι τα καλύτερα για τους Μάτζικ και είμαι σίγουρος ότι θα διαλέξουν ένα σπουδαίο προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα