ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ | Τα πράγματα ήρθαν τούμπα και άρχισε η κωλοτούμπα

Μέχρι το βράδυ της 23ης Δεκέμβρη, ο Πεδουλάκης ήταν άσχετος και με το ενάμιση πόδι εκτός Παναθηναϊκού, ο Μπαρτζώκας ήταν ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός το τρένο που δεν σταματάει πουθενά...

Δεν έχουν περάσει 20 μέρες από τότε και ο Αρτζι δεν κουνιέται με τίποτα, ο Παναθηναϊκός νικάει παντού

και ο Ολυμπιακός έχει χάσει στόχους και ρυθμό... Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τα πράγματα ήρθαν... τούμπα και άρχισε η κωλοτούμπα.

Βέβαια το ένα φέρνει το άλλο και δεν είναι παράλογο η πλειοψηφία να σχολιάσει την επικαιρότητα. Δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει ρυθμό και ψυχολογία, είναι στον τελικό του Κυπέλλου, έχει καπαρώσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και είναι αήττητος στο Top 16. Ο δε Ολυμπιακός, είναι εκτός Κυπέλλου, θέλει... θαύμα για να πάρει το αβαντάζ έδρας στην κανονική περίοδο της Α1 και έχει δεχθεί "σφαλιάρα" στην Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό τα προβλήματα τραυματισμών έχουν μείνει πίσω, η ομάδα έχει υγεία, ενώ στον Ολυμπιακό έχουν τεθεί νοκ άουτ Πέτγουεϊ και Λο, έγιναν δύο αλλαγές και υπάρχει σύγχυση και συνεχές... κουτσομπολιό για το ρόστερ που θα συνεχίσει τη σεζόν.

Για να μην πολυλογούμε, πλέον το πάνω χέρι έχει ο Παναθηναϊκός, που στην κατάλληλη στιγμή βρήκε το δρόμο του. Αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος στην πρώτη φάση, αλλά αυτό δεν του έδωσε κάτι άλλο, πέραν της πρόκρισης στους "16". Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Οι αιώνιοι, λοιπόν, άλλαξαν ρόλους, ο Πεδουλάκης έγινε καλός και ο Μπαρτζώκας κακός, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήρωες, του Ολυμπιακού... κρέατα. Αν διαβάσατε διαφόρων ειδών σχόλια, θα αντιληφθείτε πώς... όλοι το έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του και ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα, όμως αν ψάξετε την αλήθεια, ελάχιστοι το έγραφαν κιόλας... Απλά το έλεγαν.

Ομως η ουσία παραμένει μία και δεν αλλάζει. Πλέον τα αποτελέσματα μετρούν περισσότερο, τα περιθώρια λάθους είναι μικρότερα, αλλά τίποτα δεν κρίνεται τον Γενάρη. Το ταμείο γίνεται πάντα Μάιο και Ιούνιο, μέχρι τότε θα έχουν γίνει κι άλλες τούμπες κι άλλες κωλοτούμπες. Θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός, θα βρει το δρόμο του ο Ολυμπιακός και ούτω καθ εξής... Οι τραυματισμοί, οι ατυχίες και όλα όσα είναι μέρος μιας μεγάλης και δύσκολης σεζόν, θα παίξουν το ρόλο τους... Και θα αντέξει μόνο όποιος έχει χαρακτήρα και κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται όταν πραγματικά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Τότε και μόνο τότε θα φανεί ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι... Τότε θα βγουν τα οριστικά συμπεράσματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα