ΤΟΥΡΚΙΑ | Η δύναμη της έδρας

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του Τουρκικού πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να σημειώνουν ισάριθμες νίκες.

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Γκαζιάντεπσπορ. Το συγκρότημα του Γιούρι Ζντοβτς έχει πάρει φόρα και σκόρπισε στο διάβα της και την Τόφας, επικρατώντας με 85-68 για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εξαιρετικός για τους νικητές ήταν ο νεοαποκτηθέντας Μπαρίς Ερμίς, που σημείωσε 22 πόντους, έχοντας συμπαραστάτη του τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε η Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα από την Τραπεζούντα πέτυχε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας την Ουσάκ με 100-83. Ο Κιρκ Πένι με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος των νικητών, με τον Τζακ Κούλι να τον ακολουθεί με 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Ομάρ Χατσίγιεβα με 22 και ο Κρίστοφερ Ουόρεν με 20 προσπάθησαν.

Στο άλλο παχινίδι της ημέρας η Καρσιγιάκα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε της Άνκαρα, τέως αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Eurocup, με 76-53. Ο Εστεμπάν Μπατίστα ήταν μια ομάδα μόνος του για τους νικητές με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς διασώθηκε για τους ηττημένους με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Γκαζιάντεπσπορ - Τόφας 85-68
Τραμπζονσπόρ - Ουσάκ 100-83
Πίναρ Καρσίγιακα - Άνκαρα 76-53

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Μπάνβιτ - Μπεσίκτας
Τουρκ Τέλεκομ - Αλιάγκα
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ολίν Εντιρνέ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Σελτσούκ - Αναντολού Εφές
Γαλατάσαραϊ - Μερσίν

Keywords
Τυχαία Θέματα