ΚΑΒΑΛΑ | Επιασε δουλειά ο Δεμερτζής

O Γιάννης Δεμερτζής βρίσκεται στην Καβάλα και την Πέμπτη (28/3) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.


Ο τέως γκαρντ του Κεραυνού Στροβόλου έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) στην Καβάλα και τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την κρίσιμη αναμέτρηση (31/3, 15:00) με το Περιστέρι,

καθώς το μόνο που απομένει για ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Οσον αφορά την προετοιμασία της Καβάλας για το ματς με το Περιστέρι, ο Νεμάνια Μίτροβιτς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, όπως και ο Θωμάς Αράπης, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα. Στην Καβάλα αισιοδοξούν πως οι δύο παίκτες θα προλάβουν το ματς της 22ης αγωνιστικής, κάτι όμως που δεν φαίνεται να ισχύει και για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο 26χρονος φόργουορντ είχε υποστεί λουμπαγκο, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στο Περιστέρι. Τέλος, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του, ώστε να προλάβει να επιστρέψει στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα