ΚΑΒΑΛΑ | Κορωνιός: "Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ"

Η Καβάλα δεν μπόρεσε να σπάσει το αήττητο εντός έδρας σερί του ΠΑΟΚ και ο Αγγελος Κορωνιός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα συνεχόμενα λάθη της ομάδας του.

Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε μετά το παιχνίδι:

ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Οταν φτάσαμε στους τρεις πόντους δεχτήκαμε τρίποντα με αποτέλεσμα έτσι να ξεφύγει ο

ΠΑΟΚ. Ηρθαμε εδώ να κλέψουμε το ματς, όμως, άλλα σχεδιάζαμε και άλλα κάναμε. Κακά τα ψέματα πολλοί παίκτες μας δεν είχαν μεγάλες δυνατότητες, κάναμε συνεχόμενα λάθη που έχω επισημάνει ότι δεν πρέπει να γίνονται, άλλα παιδιά τα καταλαβαίνουν, άλλων, βέβαια, το μυαλό φτάνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα δούμε βίντεο με τα λάθη μας".

Για την αποβολή του Κόλεμαν είπε: "Για εμένα ήταν άδικη η ντισκαλιφιέ που δόθηκε, θα μετράμε ποιος έδωσε τις πιο πολλές μπουνιές; Η έπρεπε να δώσει και στους δύο φάουλ ή έπρεπε να τους αποβάλλει και τους δύο".

Ο Στηβ Πάνος δήλωσε με την σειρά του: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Παίξαμε σκληρά. υπήρχαν διαστήματα που αγωνιστήκαμε καλά, υπήρχαν, όμως, κι άλλα που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα