NBA | Αρέσει στην Οκλαχόμα ο Σμιθ

Οι Θάντερ μέχρι στιγμής πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ 22 νίκες και 6 ήττες, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι στην Οκλαχόμα Σίτι. Ωστόσο, κανείς δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη προσθήκη παίκτη, πόσο μάλλον αν ακούει στο όνομα Τζος Σμιθ!

Οι "αστραπές" αποδίδουν καλό μπάσκετ, ο Σκοτ Μπρουκς είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπει στο παρκέ και προς το παρών δεν έχει επιθυμεί να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας του. Και ιδιαίτερα με κάποιον πρωτοκλασάτο παίκτη, η έλευση του οποίου ενδεχομένως να διαταράξει τη χημεία των Θάντερ.

Γι' αυτό, οι ιθύνοντες της Οκλαχόμα δεν σκέφτονται τη δεδομένη χρονική στιγμή τις μεταγραφές. Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να δει τον Τζος Σμιθ με τη φανέλα των "αστραπών"... Και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Σαμ Πρέστι!

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου είναι μεγάλος θαυμαστής του 27χρονου φόργουορντ (2,06μ.) των Χοκς και εφόσον οι Θάντερ κάνουν κίνηση για να πάρουν παίκτη με τη μορφή της ανταλλαγής, τότε ο πρώτος υποψήφιος για να αποκτηθεί θα είναι ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Ατλάντα.

Τη φετινή σεζόν ο Σμιθ μετράει με τα "γεράκια" 16,6 πόντους, 8,2 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 2,2 μπλοκ, 1,6 ασίστ και 3 λάθη κατά μέσο όρο σε 26 συμμετοχές, αγωνιζόμενος 34,9 λεπτά ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα