Κ.Α.Ο.Δ. | Η έκρηξη του Λίνου!

Όταν το καλοκαίρι του 2008 ο Άρης αποκτούσε από τον Φαίακα Κέρκυρας τον Λίνο Χρυσικόπουλο, οι περισσότεροι είχαν σπεύσει να μιλήσουν για μία κίνηση που άλλαζε τις ισορροπίες και θα έδινε... άλλον αέρα στους Θεσσαλονικείς, κάτι που ποτέ δεν έγινε και μετά από μια περιπλάνηση σε Μπιέλα και ΠΑΟΚ, ο 21χρονος παίκτη φαίνεται πως βρίσκει την... Ιθάκη του στον ΚΑΟΔ!

Το ταλέντο του δεν θα

μπορούσε να αμφισβητηθεί από κανέναν. Εξάλλου, το 2009 είχε αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό All Star Game, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Λίνος αρχίζει σιγά-σιγά και ωριμάζει, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη των Δραμινών.

Στα 21 του χρόνια έχει βάλει περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι του, διαχειρίζειται σωστά την ενέργειά του και με... οδηγό το πλούσιο ταλέντο του, έχει αποκτήσει επιτέλους πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της Α1, ο Λίνος σκοράρει κατά μέσο όρο 15 πόντους, χωρίς να έχει σουτάρει ούτε μία ελεύθερη βολή και ποσοστά 64% και 57% σε δίποντα και τρίποντα, αντίστοιχα, ενώ προσθέτει επίσης 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.5 κλέψιμο και 0.5 κοψίματα. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα των λαθών, καθώς υποπίπτει σε 3.5 κατά μέσο όσο ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα