«Να πετάξουμε στο Μιλάνο για το Final-4»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του με την AirFastTickets, με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Στράτο Περπέρογλου, Κώστα Σλούκα και Μπρεντ Πέτγουεϊ να δίνουν το παρών στην εκδήλωση. Στόχος της ομάδας του Πειραιά όπως τόνισε και ο εμπορικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Λεπενιώτης, είναι να πετάξει με την Air Fast Tickets στο Μιλάνο

για το Final-4.

Αρχικά, ο Λεπενιώτης είπε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ζεστή υποδοχή και τη φιλοξενία και να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι το ισχυρότερο αθλητικό brand. Είναι επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που είτε βρίσκονται στην κορυφή, είτε θέλουν να φθάσουν εκεί. Εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε, καθώς οι άνθρωποι της είναι καινοτόμοι κι έχουν ωραίες ιδέες. Χαιρόμαστε που κάνουμε τις πτήσεις μας με την Air Fast Tickets και ελπίζουμε να πετάξουμε και στο Μιλάνο για το Final-4. Θεωρώ ότι οι φίλαθλοι μας θα χαρούν από αυτά που ετοιμάζουμε».

Ο Γιώργος Πρίντεζης επεσήμανε: «Είναι όντως μια πολύ δύσκολη εποχή, αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εταιρίες που έχουν μια τέτοια οργάνωση, είναι πολύ θετικό για μας να την έχουμε ως υποστηρικτή. Μακάρι να φέρει γούρι και να βγουν όλοι κερδισμένοι από αυτή την συνεργασία».

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να φέρει κι άλλες επιτυχίες. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το πρώτο ταξίδι στη Βραζιλία, εκτός από πολύ άνετο έφερε και μια σημαντική επιτυχία, όπως ήταν το Διηπειρωτικό κύπελλο».

Από την πλευρά του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανέφερε: «Kαι για μας ο ουρανός είναι το όριο. Αν και είναι νωρίς, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, με τη βοήθεια της Air Fast Tickets. Το ταξίδι στη Βραζιλία ήταν πολύ μεγάλο, αλλά και πολύ άνετο. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια».

Ο Κώστας Σλούκας κατέληξε: «Έχει γυμναστήριο, μπιλιάρδο είναι πολύ διαφορετικά τα γραφεία. Δουλεύοντας εδώ περνάς ευχάριστα. Από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια οργάνωση εδώ, θα είναι ανάλογα καλή και η συνεργασία με την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα