ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Σάτον: "Είμαι εδώ για να βοηθώ τον Ίκαρο"

O Ντομινίκ Σάτον ήταν εντυπωσιακός στην νίκη του Ικάρου Χαλκίδας επί του Απόλλωνα Πατρών με 15 πόντους και 17 ριμπάουντ κι αναδείχθηκε ΜVP της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Νιώθω σπουδαία, αλλά στο τέλος της ημέρας απλά έκανα τη δουλειά μου", ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικανού φόργουορντ του Ικάρου.

"Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε μια νέα

ομάδα με αρκετό ταλέντο και όπως είναι λογικό χρειαζόμαστε τις νίκες «νωρίς» στη σεζόν, ώστε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση μας. Πάνω απ' όλα, λοιπόν χαίρομαι για τη νίκη και το βραβείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα".

Ο Αμερικανός δεν ήξερε τι να περιμένει ερχόμενος στην Ελλάδα και όπως ομολόγησε... "τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Πρώτα απ' όλα η Χαλκίδα είναι μια φοβερή πόλη με εκπληκτική θέα, δίπλα στη θάλασσα και χαίρεσαι κάθε μέρα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο κόσμο, αλλά όταν είδα τις εξέδρες να γεμίζουν ένιωσα μεγάλη χαρά. Σίγουρα το εκτιμήσαμε όλοι ως ομάδα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Στον Ίκαρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα και όλοι εκτιμάμε την προσπάθεια που γίνεται. Τέλος θέλω να πω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι φοβερά απαιτητικό και ο δείκτης του ανταγωνισμού πάρα πολύ υψηλός".

Ο Σάτον έχει συνηθίσει στις... υψηλές πτήσεις και στο παρελθόν είχε κερδίσει διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒDL. Ανυπομονεί να κάνει κάτι ανάλογο και στο Ελληνικό Ολ-Σταρ; "Να πω την αλήθεια δεν το' χω σκεφτεί καθόλου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ίκαρο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες κι εγώ να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε μέρα. Αν συμβεί δεν θα χω πρόβλημα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω τον Ίκαρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα