ΕΥΡΩΠΗ | Ο Ζντοβτς... έχρισε προπονητή της Ρωσίας τον Κατσικάρη!

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει κερδίσει πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι αποτελεί βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας, με τον Γιούρι Ζντοβτς μάλιστα να κάνει κάνει ένα βήμα παραπάνω και ευχήθηκε στον Ελληνα τεχνικό... καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Μετά τα θετικότατα σχόλια του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης του Κατσικάρη

από την Ρωσία, το... "ξανθό σκυλί", όπως ήταν το παρατσούκλι του Ζντοβτς από τότε που διέπρεπε ως παίκτης, δεν αρκέστηκε μόνο στους "ύμνους" προς το πρόσωπο του τεχνικού της Μπιλμπάο, αλλά βιάστηκε να τον... χρίσει νέο ομοσπονδιακό προπονητή της Ρωσίας!

"Νομίζω πως ήδη έχει ληφθεί η απόφαση για το νέο προπονητή. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του ευχηθώ τα καλύτερα. Ο Κατσικάρης έχει αποδείξει πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής, τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας υψηλού επιπέδου ειδικός, θεωρώ πως αξίζει μία ευκαιρία να λάμψει", υπογράμμισε ο Ζντοβτς με δηλώσεις του στην R-Sport, αφού πρώτα είχε διαψεύσει ότι υπήρχε και στον ίδιο κρούση από την Ομοσπονδία της χώρας.

Να σημειώσουμε ότι η ρώσικη Ομοσπονδία έχει ξεκαθαρίσει ότι στις 24 Δεκέμβρη θα αποκαλύψει το όνομα του εκλεκτού για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα