ΙΤΑΛΙΑ | Μίλιτς: "Θέλω να μείνω στην Κρεμόνα"

Την επιθυμία του να αγωνίζεται με τη φανέλα της Κρεμόνα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μάρκο Μίλιτς, με βασική προϋπόθεση, φυσικά, η ομάδα να έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει κανονικά στην Serie A.

Ο 34χρονος άσος παοκάλυψε ότι θα μπορούσε να πάει σε ομάδα που είναι κοντά στο σπίτι του και μάλιστα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να συνεχίσει τη συνεργασία του με την Κρεμόνα.

"Έχω συμβόλαιο με την Κρεμόνα και θέλω

να παραμείνω. Δεν θέλω να μιλήσω για καμία άλλη ομάδα. Είμαι σε επαφή με τον γενικό διευθυντή Φλάβιο Πορταλούπι, ο οποίος με κρατάει ενήμερο για το μέλλον του συλλόγου", ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην "La Provincia".

"Θέλω να μείνω στην Κρεμόνα και με θέλει και αυτή, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόλβημα. Έχω ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις, ακόμα και κάποιες που μπορούσα να παίξω στην Ευρωλίγκα δίπλα στο σπίτι μου. Η πρώτη μου επιλογή είναι η Κρεμόνα και θέλω να παίζω εδώ. Θα ελέγξω κάποια άλλη πρόταση εάν η Κρεμόνα εξαφανιστεί ή αν δεν με θέλουν", πρόσθεσε ο πολύπειρος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα