ΙΣΠΑΝΙΑ | Ζήσης: "Ηθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία"

Ο Νίκος Ζήσης περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στην Μύκονο όπου τυχαία συναντήθηκε με τον Φώτη Κατσικάρη και άλλους συνεργάτες από την νέα του ομάδα, την Μπιλμπάο.

Ο Έλληνας διεθνής, μίλησε για τον νέο σταθμό στην καριέρα του αλλά και την σχέση του με τον Φώτη Κατσικάρη.

"Γνωρίζω πολύ καλά τον Φώτη Κατσικάρη και αυτό ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να υπογράψω στην Μπιλμπάο. Αλλά η απόφασή μου αυτή

είχε να κάνει και με το γεγονός πως μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας, διαπίστωσα το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην Μπιλμπάο. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα και παρότι η Μπιλμπάο δεν είναι το φαβορί της λίγκας, είναι μια ομάδα που δεν κερδίζεις εύκολα", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε:

"Είναι αλήθεια πως λόγω των υποχρεώσεών μου με την Εθνική ομάδα, δεν μπορούσα να συμμετέχω με την ομάδα μου στις καλοκαιρινές προπονήσεις, τα τελευταία 8-9 χρόνια. Σίγουρα είναι απογοητευτικό που η Εθνική Ελλάδας δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά από την άλλη πλευρά, θα μπορέσω να ενσωματωθώ από νωρίς με την ομάδα, κάτι που είναι πολύ θετικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα