NBA | Θέλουν Ουίμς οι Νικς!

Η επιθυμία του Σόνι Ουίμς να μην επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά να βρει ομάδα στο ΝΒΑ απ' ό,τι φαίνεται... εισακούστηκε, καθώς μόλις λίγες ημέρες μετά, οι Νικς εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην "μπόμπερ" της Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ ρίχνουν... ματιές και στην περίπτωση του Μόρις Εβανς!

Σύμφωνα λοιπόν με τον ατζένη του Ουίμς -ο οποίος εκπροσωπεί και τον Τζέρεμι Λιν- Ρότζερ Μοντγκόμερι, οι Νικς "έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον" για τον 26χρονο Αμερικάνο φόργουορντ.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε

ο Μοντγκόμερι, η ομάδα της Νέας Υόρκης "γλυκοκοιτάζει" επίσης και έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Μορίς Εβανς, ο οποίος έχει συνυπάρξει με τον τεχνικό των Νικς, Μάικ Γούντσον, στην Ατλάντα από το 2008 μέχρι το 2010!

"Θεωρώ ότι και οι δύο παίκτες θα ταίριαζαν πάρα πολύ στους Νικς", δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ουίμς και Εβανς στο ESPNNewYork.com κασι συμπλήρωσε: "Ο Μο (σ.σ. Μόρις Εβανς) θα ταίριαζε για μία σειρά από λόγους στην ομάδα... Επειδη είναι και βετεράνος, αλλά και λόγω του ότι έχει παίξει για τον "Γούντι" (σ.σ. Γούντσον). Επίσης, πιστεύω ότι ο Σόνι θα είναι απόλυτα ταιριαστός, αν αποκτηθεί από τους Νικς, μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο αθλητικός. Νομίζω ότι θα μπορούσε να ξεκινάει βασικός, αλλά και να βοηθάει στο rotation. Αυτό θα ήταν το ιδανικό!".

Keywords
Τυχαία Θέματα