«Τόσος ντόρος για παίκτη των 10 γκολ»

15:32 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφή του Ματία Ντέστρο στην Ρόμα οδηγείται σε αδιέξοδο γεγονός που έχει εκνευρίσει τον πρόεδρο της Τζένοα Ενρίκο Πρεσιόζι καθώς ενώ ο ίδιος έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ρώμης, ο νεαρός επιθετικός δεν έχει δεχτεί την προσφορά Μάλιστα ο Πρεσιόζι δεν δίστασε να υποστηρίξει πως όλο το θέμα αφορά έναν παίκτη με μόλις δέκα γκολ στο πρωτάθλημα ενώ προειδοποίησε τον Ντέστρο πως αν δεν υπογράψει στην Ρόμα θα μείνει με τις ίδιες χαμηλές απολαβές.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia" ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρεσιόζι τόνισε: "Ίντερ, Μίλαν ή Γιουβέντους. Έχω συμφωνήσει με την Ρόμα για τον Ντέστρο. Ο Ματία έχει το δικαίωμα να απορρίψει την πρόταση της Ρόμα αλλά θα μείνει στο συμβόλαιο που έχει με 400.000 ευρώ, αρνούμενος τα εκατομμύρια που του προσφέρονται. Στα 22 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν μου έχει τύχει ξανά τέτοια περίπτωση. Ο καθένας μπορεί να κοιτάει το συμφέρον του αλλά γίνεται τόσος ντόρος για έναν παίκτη που έχει σκοράρει μόλις 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Φυσικά, οποιοσδήποτε βλέπει το όνομα του καθημερινά στις εφημερίδες, μπερδεύεται αναφορικά με το μέγεθος της διασημότητας του. Ο ανταγωνισμός όμως είναι υψηλός και τα πάντα εξελίσσονται".
Τα δικαιώματα του Ντέστρο είναι μοιρασμένα με την Σιένα να διαθέτει το 50% και το άλλο 50% να ανήκει στην Τζένοα με τον Πρεσιόζι να προειδοποιεί τον Ιταλό επιθετικό: "Οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε τοίχο και αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σιένα. Υπάρχουν παίκτες που προτιμούν να μείνουν με ένα μικρό συμβόλαιο, παρά να μεταγραφούν σε ένα μεγάλο σύλλογο με αυξημένες απαιτήσεις. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις. Οι μάνατζερ καμιά φορά δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και επιθυμούν πάρα πολλά για τον πελάτη τους. Αν δεν βρεθεί σύντομα μια χρυσή τομή, τότε ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σιένα και την επόμενη περίοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα