Ο γκέι αδελφός του Φειζάλ, το έγκλημα και η φωτογραφία

19:11 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρίγκιπας Φειζάλ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και μαζί του και μια τραγική ιστορία με πρωταγωνιστή τον αδελφό του Σαούντ. Το 2010 στο πολυτελές ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου ο πρίγκιπας Σαούντ δολοφόνησε τον υπηρέτη και, όπως αποδείχθηκε ερωτικό του σκλάβο, Μπαντάρ Αμπτουλαζίζ.

Ο πρίγκιπας και εγγονός του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας χτύπησε και στη συνέχεια στραγγάλισε τον Μπαντάρ Αμπντουλάχ Αμπντουλαζίζ, 32 ετών, τον οποίο επί εβδομάδες κακοποιούσε σεξουαλικά και βασάνιζε συστηματικά στο ξενοδοχείο «Landmark».

Οι εκπρόσωποι της πολιτικής αγωγής

περιέγραψαν πώς ο υπηρέτης του πρίγκιπα δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι στη διάρκεια της μοιραίας γι΄ αυτόν επίθεσης. Στη διάρκεια προηγουμένων επιθέσεων ο υπηρέτης και εραστής υπέστη φρικτά τραύματα σε ένα αφτί του, εσωτερική αιμορραγία του εγκεφάλου αλλά και σοβαρά χτυπήματα στον λαιμό. Ο Σαούντ προσπάθησε να κρύψει την αληθινή φύση της σχέσης του με τον υπηρέτη υποστηρίζοντας στο δικαστήριο πως ήταν φίλοι και μάλιστα ισότιμοι. Ο θυρωρός όμως του ξενοδοχείου στο οποίο συνέβη το φονικό είπε ότι του φερόταν «όπως σε σκλάβο».

Τη νύχτα του λίγο πριν το φόνο οι αρχές βρήκαν βίντεο από το ασανσέρ του ξενοδοχείου, όπου ο δράστης φαίνεται να χτυπά τον υπηρέτη του, ενώ ένας ένοικος του ξενοδοχείου που έμενε ακριβώς από κάτω υποστήριξε ότι άκουσε θόρυβο από έπιπλα και φωνές.

Την αμέσως επόμενη μέρα ο πρίγκιπας κάλεσε ένα άτομο από την πρεσβεία, το οποιό βρήκε το δράστη πάνω από άψυχο σώμα του υπηρέτη του να κλαίει. Έρευνες στον υπολογιστή του βρήκαν σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και αγγελίες από υπηρεσίες γκέι συνοδών.

Τελικά ο Σαούντ καταδικάστηκε σε ισόβια (20 χρόνια) ενώ το γεγονός ότι αποδεδειγμένα είναι ομοφυλόφιλος τον... καταδικάζει και σε οριστική εξορία από τη χώρα του που τιμωρεί τους γκέι με θάνατο διά αποκεφαλισμού. Μέσω όμως αυτής της τραγικής ιστορίας έρχεται στο φως μια φωτογραφία από τη δική που φαίνεται να ανήκει στον Φεϊζάλ και να αποδεικνύει ότι είναι όντως αυτός που λέει. Στη φωτό εμφανίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας που εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από λίγες μέρες και δίπλα του ένα άτομο που με λίγα κιλά λιγότερα είναι ίδιος ο Φεϊζάλ. Τα διεθνή ΜΜΕ τον αναφέρουν απλά ως αδελφό του Σαούντ ενώ στη φωτό είναι και ο πατέρας του Αμπντουλαζάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα