ΙΣΠΑΝΙΑ | "Περίπατος" για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Μπανταλόνα, νικώντας την με 74-92 για την 29 αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος. H Φουενλαμπράδα πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 70-74 επί της Εστουντιάντες.

Η Βαλένθια πέρασε με 74-92 επί της Μπανταλόνα στη Βαρκελώνη, με τους Μπόγιαν Ντουμπλίσεβιτς (27 π., 11 ρίμπ.) και τον Ράφα Μαρτίνεθ (24 π.) σε μεγάλα κέφια.Η ομάδα της Βαλένθια δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα τους γηπεδούχους να ελπίσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Για τη Μπανταλόνα καλύτερος ήταν ο Άλμπερτ Όλιβερ με 15

πόντους. Με αυτή τη νίκη η Βαλένθια παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία απο την Φουενλαμπράδα νικώντας εκτός έδρας την Εστουντιάντες 70-74. Η ομάδα ομάδα απο τη Μαδρίτη κυριαρχούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τη τραγική της εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου σκόρασε μόλις 6 πόντους (24-6), κατάφερε να φύγει με το διπλό. Ο Τζέιμς Φέλντειν ηγήθηκε της Φουενλαμπράδα σκοράρωντας 17 πόντους.

Η Κανάριας συμπλήρωσε τη τριάδα των εκτός έδρας νικών της ημέρας για το ισπανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 76-92 της Βαγιαδολίδ. Ο γνωριμός μας απο τη θητεία του σε ΑΕΚ, Μαρούσι, ΠΑΟΚ και Άρη, Μπλάκοτα Σέκουλιτς ήταν ο καλύτερος για τους νικητές με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα:

Μπανταλόνα - Βαλένθια 74-92

Εστουντιάντες - Φουενλαμπράδα 70-74

Βαγιαδολίδ - Κανάριας 76-92

Keywords
Τυχαία Θέματα