ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Δεν αλλάζει απόφαση ο Παπανικολάου

Στην απόφαση που πήρε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακό εμμένει ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος ξεκαθάρισε τη θέση του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.

Η δήλωση του ΠαπανικολαόυQ

«Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους παίκτες μου. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έκαναν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκα καθώς λάμβανα από τα παιδιά ανησυχητικά μηνύματα για το άμεσο μέλλον της ομάδας, οπότε ήθελα να μιλήσω μαζί τους από κοντά και να τους προπονήσω για μία τελευταία φορά και να τους εξηγήσω κάποια πράγματα.

Σήμερα τους ξεκαθάρισα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και πως οι επαγγελματίες αθλητές είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με όποιον προπονητή επιλέξει η διοίκηση. Τους ζήτησα Έλληνες και ξένοι, ενωμένοι να παίζουν δυνατά πρώτα για τη φανέλα του Ηλυσιακού και μετά για τους εαυτούς τους. Φυσικά, δεν θα επέτρεπα ποτέ και σε κανέναν να θέσει δίλλημα στους παίκτες μου αν είναι μάγκες ή όχι.

Έπειτα από επιθυμία του προέδρου κ. Γαμπιεράκη, ο άμεσος συνεργάτης μου, κ. Παναγιωτόπουλος, που είναι εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος, θα προπονήσει και θα κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το ματς με την Ελευσίνα, γνωρίζοντας το ρόστερ καλύτερα από τον καθένα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ηλυσιακό και να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί περισσότερο από ποτέ στο πλάι της ομάδας, που είναι δομημένη με καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Αν την αφήσουν δε να δουλέψει ήσυχη και ήρεμη, θα εκπλήξει πολλούς με τα αποτελέσματα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα