ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Ανοίγει τα... φτερά του ο Ικαρος

Ο Ικαρος Καλλιθέας έπιασε δουλειά - καθώς την Πέμπτη (23/8) ξεκίνησε στο κλειστό της Γλυφάδας την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 - και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση.

Οι απουσίες δεν έλειψαν, αλλά το ευχάριστο για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι δεν προέκυψε κάποια εκτός προγραμματισμού. Ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Ικάρου από την Παρασκευή (24/8) θα έχει στην διάθεση του και τον Ζόραν Βρκιτς, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα

ο Μουχάμαντ Φαγιέ, για τον οποίο έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της αθλητικής του βίζας. Στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο γκαρντ Αλεξ Στέβοβιτς, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου.

"Είναι ένα νέο ξεκίνημα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία για όλους.Από κει και πέρα, θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς στην Α1. Βασικός μας στόχος θα είναι η καθιέρωση μας στο δύσκολο και σκληρό Ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερα λόγια δεν χρειάζεται να πούμε, καθώς το βασικό είναι βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά", δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης ενώ ο Σταύρος Ελληνιάδης, αθλητικός διευθυντής του Ικάρου, πρόσθεσε:

"Τη φετινή χρονιά γίνεται μια καινούρια προσπάθεια, καθώς προσπαθούμε να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα και παράλληλα να την στελεχώσουμε σωστά και με βάση τα σφιχτά οικονομικά περιθώρια της εποχής. Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου στην ιδιοκτησία της ομάδας και του κόουτς Πρίφτη στο τεχνικό επιτελείο, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τον Ικαρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα