NBA | Παραλίγο στο Ντάλας ο Κόμπε!

Μια ανάσα από το να γίνει συμπαίκτης με τον Ντιρκ Νοβίτσκι στο Ντάλας βρέθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ προ πενταετίας, όπως αποκάλυψε ο ιδιόρυθμος ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν!

Οι Λέικερς στην μετά-Σακίλ εποχή δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικούν πρωταθλήματα και ο "Black Mamba" δεν περνούσε και τις καλύτερες ημέρες του στο Λος Αντζελες... Ετσι, άφησε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και πήρε την απόφαση να αναζητήσει καινούργια μπασκετική στέγη! Μάλιστα, είχε καταλήξει και στην ομάδα στην οποία ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του και

δεν ήταν άλλη από τους Ντάλας Μάβερικς!

"Ηταν το 2007... Διαπραγματευόμουν με τον ατζέντη του Κόμπε, αφού επιθυμούσε (σ.σ. ο Μπράιαντ) να γίνει ανταλλαγή σε εμάς", αποκάλυψε ο Μαρκ Κιούμπαν και συνέχισε λέγοντας: "Πίστευα ότι θα αποκτήσουμε τον Κόμπε! Επικοινώνησα τότε και με τον ιδιοκτήτη των Λέικερς και βρεθήκαμε λίγο πριν από την τελική συμφωνία, ωστόσο ο Μιτς Κούπτσακ κατάφερε να μεταπείσει τον Κόμπε να παραμείνει τελικά στο Λος Αντζελες...".

Φυσικά, ο ηγέτης των "Λιμνανθρώπων", σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν η μετακίνησή του στο Ντάλας ήθελε να έχει στο πλευρό του τον Ντιρκ Νοβίτσκι και φυσικά ούτε οι Μάβερικς θα ήθελαν να τον χάσουν, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα "αυτικρατορικό" δίδυμο... Ετσι, στο "πακέτο" για το... παραλίγο trade που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον μαγικό πλανήτη το καλοκαίρι του 2007 συμπεριλαμβάνονταν οι Τζέισον Τέρι, Τζέρι Στακχάουζ, Ντέβιν Χάρις και Τζος Χάουαρντ!

Keywords
Τυχαία Θέματα