ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Τρεις μνηστήρες για Καμαριώτη

Ο Ερμής Λαγκαδά δέχθηκε κρούσεις από τον ΠΑΟΚ και την Καβάλα για την παραχώρηση του Θάνου Καμαριώτη ενώ την Τετάρτη (22/8) υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με την οικογένεια του αθλητή για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη (23/8) θα υπάρξει συνάντηση και με ακόμη μία ομάδα της Α1, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Θάνου Καμαριώτη ενώ την Παρασκευή (24/8) έχει οριστεί έκτακτο

διοικητικό συμβούλιο για να παρθεί η οριστική απόφαση.

Ο Στέφανος Πέρκος, προπονητής του Ερμή Λαγκαδά, επιθυμεί την παραμονή του παίκτη για ακόμη μία σεζόν στην ομάδα, καθώς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδιά του. Μεγάλη σημασία έχει όμως, το τι θέλει η οικογένεια του αθλητή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις προτάσεις που έχει δεχθεί ο Ερμής προβλέπουν την παραμονή του αθλητή για ακόμη μία σεζόν στις τάξεις της ομάδας.

Με αφορμή την υπόθεση του Καμαριώτη παγώνουν και οι λοιπές μεταγραφικές εξελίξεις, όπως η περίπτωση του Ράπτη, καθώς σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο διεθνής 18χρονος γκαρντ, θα πρέπει για να καλυφθεί το κενό του και να αποκτηθεί ακόμη ένας περιφερειακός παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα