ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ | «Για γέλια ή για κλάματα...»

Ο Φιλαθλητικός πήρε τη νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Α2.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ζωγράφου αναφέρει:

«Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, κουραστήκαμε να μας αντιμετωπίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Επιτέλους ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι της ΚΕΔ, αν θα τιμωρούνται οι μιμητικές κινήσεις με τεχνικές ποινές και θα επιτρέπεται ένας μαινόμενος

προπονητής που έχει ιδρώσει πιο πολύ από τους παίκτες του λόγω διαμαρτυριών να συνεχίζει να επιτίθεται ατιμώρητος για ένα ολόκληρο παιχνίδι στους διαιτητές.

Κύριοι όταν αδικείται κάποιος σημαίνει ότι την ίδια στιγμή κάποιος ευνοείται. Ζήσαμε την περσινή παρωδία και δεν επιθυμούμε να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές και φέτος. Πού ακούστηκε να γίνεται ομαδικό γιουρούσι σε κριτή από ολο τον πάγκο και να υπαρχει ατιμωρησία; Εώς ποτε θα υπαρχει ανοχή επειδή το γήπεδο Ζωγράφου ειναι εκκλησία; Τι θελετε να ποδοσφαιροποιηθεί το αθλημα;

Περιμένουμε την τοποθέτησή σας και καλό θα είναι όπως ανακοινώνετε τις τιμωρίες των παικτών και των παραγόντων να ανακοινώνετε και τις τιμωρίες των διαιτητών για να υπάρχει ισοτιμία.

Συγχαρητήρια για την ιώβεια υπομονή των παικτών και των προπονητών μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον μοναχικό μας δρόμο, θα γεμίζουμε τα γήπεδα, θα κερδίζουμε χειροκροτήματα και θα είμαστε υπερήφανοι για το αναπτυξιακό μας έργο».

Keywords
Τυχαία Θέματα