ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Φλεβαράκης: "Διώξαμε το παιχνίδι από τους παίκτες "κλειδιά" του ΠΑΟΚ"

Τα Τρίκαλα πέτυχαν μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Α1, με τον Κώστα Φλεβαράκη να εξηγεί το πλάνο της ομάδας των Τρικάλων, το οποίο βγήκε σε μεγάλο βαθμό.

"Να συλλυπηθώ τον κόουτς και την οικογένειά του για την απώλειά τους. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Είμαστε ομάδα που δουλεύει πολύ, όπως δουλεύουμε από την αρχή. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε το σκεπτικό να διώξουμε

το παιχνίδι από παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ και θεωρούμαστε ότι μας βγήκε αυτό σε σημαντικό βαθμό. Για τρία δεκάλεπτα η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Στο τέλος λίγο το άγχος, λίγο η πίεση του ΠΑΟΚ και η προσμονή μίας μεγάλης νίκης δεν μας άφησαν να τελειώσουμε όπως θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στην συνέχεια των υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου κάνει μία εξαιρετική πορεία", ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων.

Απ' την πλευρά του, ο Κρις Έβανς (11π., 12ρ., 1ασ., 2κλ., 1λ.), σχολίασε: "Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε εξαιρετικά. Είχαμε πολύ ενέργεια, παίξαμε καλά στην άμυνα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου επίσης πρέπει να αναζητήσουμε νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα