ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να μας γίνει μάθημα"

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με τον Χάρη Μαρκόπουλο να στέκεται στους αιφνιδιασμούς και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που δέχτηκε η ομάδα του.

"Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα σε όλους τους τομείς. Με 14 πόντους από αιφνιδιασμούς και 16 επιθετικά ριμπάουντ σε εκτός έδρας αγώνα δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις και να θέλεις να κερδίσεις ένα

παιχνίδι. Πρέπει αυτό το παιχνίδι να μας γίνει μάθημα. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας", ήταν τα λόγια του Χάρη Μαρκόπουλου.

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σχολίασε για την ήττα της 7ης αγωνιστικής της Α1: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά στην άμυνα, δεν παίξαμε με δύναμη και με πάθος και δώσαμε πολύ χώρο στην ομάδα των Τρικάλων. Στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη, που έδωσαν στα Τρίκαλα το πλεονέκτημα του transition, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό κι έβαλαν εύκολα καλάθια. Χωρίς την άμυνα δε μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια και πιστεύω ότι χάσαμε απ' την άμυνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα