ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Μπατίστ: "Μου ταίριαζε απόλυτα το σύστημα του Παναθηναϊκού"

Φανερά δυσαρεστημένος τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ όσο και από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του δεν δημιουργούν καταστάσεις για εκείνον κοντά στο καλάθι, είναι ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος φαίνεται πως αναπολεί τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό δίπλα στους Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους και Σπανούλη.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "htspor.com", εκφράζοντας τα παράπονά του για το σύστημα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αλλά και για τα γκαρντ της τουρκικής ομάδας.

"Στον Παναθηναϊκό το σύστημα που έπαιζε η ομάδα ήταν επικερδές για μένα", ανέφερε

χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος και πρόσθεσε: "Τα γκαρντ, όπως οι Σπανούλης, «Σάρας» και Διαμαντίδης οργάνωναν το παιχνίδι και το σύστημα έβγαινε, μου ταίριαζε απόλυτα, ενώ στη Φενέρ δεν είναι αποτελεσματικό".

Παράλληλα, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπατίστ δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και με τις συνθήκες ζωής. Συγκεκριμένα, έχει μεγάλο θέμα με το κυκλοφοριακό της Κωνσταντινούπολης!

"Θέλω δυο ώρες από την ασιατική πλευρά της Πόλης για να φθάσω στην ευρωπαϊκή", υποστήριξε σχετικά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος νοσταλγεί τόσο την ελληνική πραγματικότητα, όσο και τα πικ εν ρολ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Keywords
Τυχαία Θέματα