ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Φιλίππου: "Παναθηναϊκός, η πιο πετυχημένη ομάδα"

Για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας το προσεχές καλοκαίρι στο Προολυμπιακό τουρνουά στην Βενεζουέλα, τους δύο "αιωνίους" αλλά και την αυτοκρατορία του Άρη μίλησε ο Νίκος Φιλίππου, μάνατζερ της "Επίσημης Αγαπημένης".

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και του ΠΑΟΚ, που υπήρξε μέλος και της "χρυσής" Εθνικής του 1987, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Jump Shoot" του Τόλη Κοτζιά:

"Η Εθνική είναι η ομάδα που μας κάνει περήφανους τόσα χρόνια

και τώρα έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση, το Προολυμπιακό τουρνουά στην Βενεζουέλα και όλοι μας ελπίζουμε να έχει ευτυχή κατάληξη", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Θεωρώ πως το Πουέρτο Ρίκο και η Βενεζουέλα είναι ομάδες μέσα στις δυνατότητές μας. Έπειτα, θα βρούμε μπροστά μας λογικά την Ρωσία, αλλά ακόμη είναι νωρίς για προβλέψεις. Η Βενεζουέλα είναι μια παράξενη χώρα. Αυτό που προβληματίζει είναι η εγκληματικότητα που υπάρχει αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, είπε:

"Ο Δημήτρης έκανε πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με αυτό. Σίγουρα είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική ο Δημήτρης αλλά κάθε φορά την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Αυτή η ομάδα έχει συνέχεια. Πέρυσι έλειψαν κάποια παιδιά, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πρώτα ο Θεός, θα είναι μαζί μας φέτος. Συν κάποια παιδιά που ξεχωρίζουν αυτή τη χρονιά. Μαζί με αυτά, υπάρχει πλούσιο έμψυχο υλικό στο Ελληνικό μπάσκετ για να επανδρωθεί η ομάδα. Δεν γνωρίζουμε βέβαια τι θα συμβεί με την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο παίκτης έχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο και δεν ξέρουμε ακόμη αν θα χρειαστεί επέμβαση. Θα ήταν όμως και άκομψο να απευθυνθούμε από τώρα στην ομάδα του γιατί έχει ακόμη πολύ φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα".

Σε ερώτηση για τα νέα ταλέντα που ξεχωρίζουν φέτος, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Κώστας Σλούκας και ο Δημήτρης Κατσίβελης, δήλωσε:

"Είναι ευχής έργο που κάποια παιδιά παίζουν και παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει αναγκαστικά ή όχι, αλλά "ψήνονται" σε μεγάλα παιχνίδια και αυτό θα αποβεί υπέρ της Εθνικής ομάδας".

Για την προετοιμασία της Εθνικής:

"Ακόμη δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα βγει γιατί εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα που ελπίζουμε να τελειώσει νωρίς για να ξεκουραστούν και λίγο τα παιδια, είναι και πολλοί παίκτες μας σε ξένα πρωταθλήματα. Στο Ισπανικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα για παράδειγμα, δεν έχουν Προολυμπιακό τουρνουά και δεν "βιάζονται"΄να ολοκληρώσουν" την σεζόν τους".

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Νίκος Φιλίππου, είπε:

"Η κατάσταση στην κορυφή είναι λίγο πολύ γνωστή. Παραδοσιακά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το ευχάριστο είναι που βλέπουμε στην Α1 ομάδες από την περιφέρεια να πρωταγωνιστούν, όπως επίσης και το γεγονός πως από τους 13 προπονητές στην κατηγορία, οι 11 είναι Έλληνες. Ακόμη όμως και οι δύο ξένοι, είναι τόσα πολλά χρόνια στην Ελλάδα που θα τους χαρακτήριζες "Έλληνες". Οι Έλληνες προ

Keywords
Τυχαία Θέματα