ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Η NIKE κάνει το 2010 να μετρήσει...

Μέσα από την καμπάνια «Κάνε το 2012 να μετρήσει!» στο facebook, η Nike προσκαλεί τους φίλους της να μοιραστούν τους στόχους τους, επιλέγει τους 15 πιο εμπνευσμένους και τους επιβραβεύει με ένα VIP event στο πιο premium κατάστημα της Nike στην Ελλάδα στο Σύνταγμα.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαίους αθλητές του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και του στίβου, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους και θα δώσουν συμβουλές εν όψει των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων του καλοκαιριού.


Επισκεφθείτε τις σελίδες στο facebook, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό «Κάνε το 2012 να μετρήσει!», αντλήστε έμπνευση από τους αγαπημένους σας αθλητές, μοιραστείτε το δικό σας στόχο και κερδίστε μια θέση στο VIP event που θα πραγματοποιηθεί στο νέο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα:
https://www.facebook.com/NikeBasketballGreece
https://www.facebook.com/NikeFootballGreece
https://www.facebook.com/NikeRunningGreece

Οι νικητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα δούνε τη νέα κολεξιόν για την άνοιξη του 2012, τα πιο καινούρια αθλητικά και fashion προϊόντα αλλά και τις προηγμένες υπηρεσίες ενός υπερσύγχρονου καταστήματος Nike. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους αγαπημένους τους αθλητές για να συζητήσουν μαζί τους στόχους τους για το 2012 και την εμπειρία ενός exclusive shopping experience.

Το premium κατάστημα Nike φιλοξενεί σε πάνω από 750 τετραγωνικά μέτρα τις πληρέστερες συλλογές της Nike, με τα πιο καινοτόμα προϊόντα για το running, το basketball, το football, καθώς και τις πιο μοντέρνες προτάσεις sportswear για ρούχα και παπούτσια εκτός γηπέδου. Στους τρεις ορόφους του καταστήματος είναι επίσης διαθέσιμες πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία shopping στους πιστούς Nike fans! Στο κατάστημα Nike στο Σύνταγμα ο καθένας μπορεί να αφήσει το δικό του αποτύπωμα σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική φανέλα Nike αλλά και να γράψει το όνομά του σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό δερμάτινο παπούτσι ή να δοκιμάσει την υπηρεσία Nike+ με τον προσομοιωτή που θα βρίσκεται στο κατάστημα!

Μοιραστείτε λοιπόν το στόχο σας και κερδίστε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ξεχωριστής εμπειρίας «Κάνε το 2012 να μετρήσει!» στο VIP event που θα πραγματοποιηθεί στο πιο premium κατάστημα Nike στην Ελλάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα