NBA | Στάκεϊ: "Φαινόμενο ο Κόμπε!"

Με το σκορ στο 78-76 υπέρ των γηπεδούχων Πίστονς, ο Κόμπε Μπράιαντ πήρε -ως συνήθως- πάνω του την τελευταία επίθεση των Λέικερς και δίχως ίχνος άγχους έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά... Έστειλε την μπάλα συστημένη στο δίχτάκι και ισοφάρισε, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, όμως, παρά την ψυχρολουσία που δέχθηκε το Ντιτρόιτ, έδειξε χαρακτήρα και βρήκε τις λύσεις, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 88-85, με τον 33χρονο σούπερ σταρ

των "λιμνανθρώπων" να αστοχεί σε δύο σερί τρίποντα και να μην καταφέρνει να οδηγήσουν το ματς σε νέο έξτρα πεντάλεπτο.

Κόμπε είναι ένας παίκτης φαινόμενο!", σχολίασε αποσβολωμένος από τα κατορθώματα του Μπράιαντ, ο γκαρντ των Πίστονς και ηγέτης της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς, Ρόντεϊ Στάκεϊ και πρόσθεσε: "Δεν σκύψαμε το κεφάλι μας στην παράταση και βρήκαμε τον τρόπο να επικρατήσουμε".

"Όταν μένει τόσο καιρό μακριά από την αγωνιστική δράση λόγω του λοκ άουτ και διάφορων άλλων παραγόντων, ενώ παράλληλα έχεις καινούργια ομάδα, νέο προπονητή και γενικά όλα είναι εντελώς διαφορετικά, τότε αυτό που προσπαθείς να κάνεις απαιτεί μια διαδικασία και πολύ χρόνο", ανέφερε ο σταρ των "πιστονιών", για το γεγονός πως το Ντιτρόιτ δεν κάνει καλή χρονιά φέτος, έχοντας ρεκόρ 13-26.

Ο Στάκεϊ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κόντρα στους Λέικερς, καθώς πέτυχε συνολικά 34 πόντους και έβαλε 6 από αυτούς στην παράταση, παίρνοντας από το χέρι τους γηπεδούχους στα κρίσιμα σημεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα