ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | DANCE CAMP first time in GREECE

To κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού καταφτάνει για πρώτη φορά στην ΕΛΛΑΔΑ !! Για πρώτη φορά οι κορυφαίοι χορευτές παγκοσμίως από την Αμερική και την Ευρώπη θα συναντηθούν να μας διδάξουν τα μυστικά τους σε όλα τα είδη της street dance !!

Ζωντανοί θρύλοι του είδους ,νικητές των περισσότερων διαγωνισμών χορού(battles), εμπνευστές βημάτων, όπου από τους ίδιους πήραν κάποια γνωστά βήματα την ονομασία τους και με αξιοζήλευτο βιογραφικό εφόσον οι περισσότεροι είναι

χορογράφοι σε videoclip διάσημων καλλιτεχνών όπως Rihanna, Timberlake, ή χορευτές στις περιοδείες τους όπως σε Μadonna, και Chris Brown! Κάποιοι είναι χορευτές πρωταγωνιστές σε θεατρικά ή κινηματογραφικά έργα (όπως από το πρόσφατο STREETDANCE 2) και με ένα σωρό ακόμα επιτεύγματα... Έρχονται στην Ελλάδα να διδάξουν να χορέψουν και να φροντίσουν να περάσουμε όλοι εκπληκτικά σε ένα τόσο μαγικό σημείο 1 ώρα από την Αθήνα και να γεμίσουμε χορευτικές εμπειρίες σε ένα ζεστό περιβάλλον !!!

Όσοι αγαπούν το χορό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ...

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !!
4 stages for STREET STYLES
2 stages for Yoga / Τai Chi/ Japanese Kata Choreography
Zumba class !!
2 πισίνες !!
Iδιωτική παραλία με άμμο!!
Eγκαταστάσεις αθλητικές για όλα τα αθλήματα!!
Θαλάσσια σπορ!!
Δωρεάν WIFI σε ολόκληρο το συγκρότημα!!
Συζητήσεις και πάρτυ !!
Σε εκπληκτική μοναδική τιμή !!

Ελάτε να χορέψετε και να διδαχτείτε πολλές ώρες hip hop house waackin poppin street jazz breakin πολλά άλλα είδη της street dance με ξένους διάσημους χορευτές – καθηγητές καθώς και zumba και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε έναν εκπληκτικό εξωτικό χώρο στο HOLIDAYS IN HOTEL στην Ερέτρια !!

Mη χάσετε χορό και διακοπές 9-15 Ιουλίου μια εβδομάδα μέσα στο καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστη , συνδυάζοντας events battles θάλασσα ήλιο πισίνα και το πιο σημαντικό χορευτές και μαθήματα που δύσκολα θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε όλα μαζί !!

Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα το απόγευμα @16.30 και ολοκληρώνονται την Κυριακή το μεσημέρι!!Τα battles αρχίζουν την Κυριακή το μεσημέρι ! Όλες οι αίθουσες διαθέτουν full εξοπλισμό και για να καλύπτουμε κάθε διάθεση απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο , με θέα πισίνα ή θάλασσα τα μαθήματα θα γίνονται και σε κλειστό χώρο (σε ειδικές αίθουσες) αλλά και σε εξωτερικούς ειδικά διαμορφωμένους χώρους που αναδεικνύουν διάθεση για χορό , ευχαρίστηση και επικεντρώνονται στη γνώση!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Workshops : www.dancecampgr.com
Πληροφορίες : [email protected]
Συμμετοχή για τα Battles: http://dancecampgr.com/index.php/en/event/battles/preselection.html

Keywords
Τυχαία Θέματα