ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Από Μαλόουν μέχρι Αντετοκούμπο στον OTE TV

Το "Pick N Roll" της Τρίτης (02/04-21.00) έρχεται με θέματα για όλα τα γούστα και όλες τις... ηλικίες.

Η αρχή γίνεται με ένα αφιέρωμα στους πρωταθλητές του ΝΒΑ Μαϊάμι Χιτ, με τον προπονητή τους Έρικ Σπόλστρα να εξηγεί στην κάμερα του ΟΤΕ TV γιατί ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Πίσω από το Μαϊάμι στη βαθμολογία της Ανατολής, βρίσκεται η Ιντιάνα. Ο ηγέτης των Πέισερς Πολ Τζορτζ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να φθάσει

ως τους τελικούς, ενώ ο φοβερός "dunker" Τζέραλντ Γκριν υποστήριξε πως τα δύο του χρόνια στη Ρωσία με τη Λοκομοτίβ τον έκαναν πρώτον καλύτερο μπάσκετμπολίστα και δεύτερον να "μισήσει" το κρύο.

Δείτε επίσης την συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη του Μόουζες Μαλόοουν. Ο θρυλικός "Μωυσής" ισχυρίσθηκε πως πλέον δεν υπάρχουν αληθινοί σέντερ στο ΝΒΑ και ότι αν ο ίδιος έπαιζε θα ήταν ο καλύτερος όλων!

Από τα... τιμημένα γηρατειά, πάμε στα περηφάνια νιάτα με την εκπομπή να παρουσιάζει την «μονομαχία» του 16χρονου Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον 18χρονο Γιάννη Αντετοκούμπο. Δείτε τι έγινε στον "τάφο του Ινδού" στον πρώτο τελικό εφήβων της ΕΣΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Φιλαθλητικού και ποιος GM ομάδας του ΝΒΑ, παρακολούθησε το ματς. Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλάει για τα δύο σπουδαία ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ.

Μέσα σ’ όλα ο Κυριάκου Κουρουτσαβούρης ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο φάιναλ-φορ του NCAA, με ειδική αναφορά στον φρικιαστικό τραυματισμό του Κέβιν Ούερ του Λούιβιλ και ο Άρης Μπάρκας ένα αφιέρωμα στον "Ελληνικό" τελικό του Eurocup ανάμεσα στη Μπιλμπάο και την Λοκομοτίβ Κούμπαν

Στο στούντιο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναλύει στον Βασίλη Σκουντή τον θρίαμβο του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης (21.00) στο "Pick N Roll" στον OTE SPORT 3.

Keywords
Αναζητήσεις
pick n roll ote tv επικοινωνία
Τυχαία Θέματα