«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

18:19 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ δύσκολο έργο περιμένει τη Χίμκι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (4/4, 21:45), όπως δήλωσε ο Κέι Σι Ρίβερς. Ο Αμερικανός γκαρντ έχρισε τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας ως το φαβορί στο ματς της Πέμπτης, καθώς μετρά μία ήττα λιγότερη από τη ρωσική ομάδα, ενώ παίζει και την έδρα του, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να πει πως «κλειδί» στην αναμέτρηση θα είναι η άμυνα πάνω στον Βασίλη

Σπανούλη.

«Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι κατάλληλη στιγμή για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένα ματς τελικό, καθώς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πέντε ήττες, μία λιγότερη από εμάς και γι' αυτό έχει ένα μικρό προβάδισμα. Είμαι σίγουρος πως τόσο εμείς, όσο και η ελληνική ομάδα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για τη νίκη, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει το προβάδισμα γιατί παίζει στην έδρα του», δήλωσε αρχικά ο Κέι Σι Ρίβερς στην ιστοσελίδα της Χίμκι.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονται περισσότερο στην έδρα τους, παρά εκτός: «Όλα αυτά που λέγονται δεν έχουν μεγάλη σημασία. Για παράδειγμα, εμείς φέτος είχαμε ένα μεγάλο σερί νικών στην έδρα μας και η πρώτη ομάδα που κατάφερε να μας νικήσει ήταν ο Ολυμπιακός. Τώρα εμείς θα πάμε στο ΣΕΦ, στο οποίο θα υπάρχουν "καυτοί" οπαδοί, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και τα 40 λεπτά. Οι τρεις εντός έδρας ήττες του Ολυμπιακού στο TOP 16 δεν έχουν καμία σημασία».

Τέλος, για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Εμείς θα πρέπει να γυρνάμε γρήγορα την μπάλα, να κάνουμε σωστές επιθέσεις και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Οπωσδήποτε θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στο μαρκάρισμα του Σπανούλη. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη. Φυσικά και έχουμε στο μυαλό τη διαφορά και θα ήταν πολύ καλή μία νίκη άνω των πέντε πόντων. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τα αυτονόητα. Χαλαρώσαμε, γίναμε νευρικοί και έτσι τους δώσαμε την ευκαιρία να νικήσουν. Από την άλλη, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως δεν πανικοβάλλονται και πως παλεύουν μέχρι το τέλος. Εάν καταφέρουμε να παίξουμε με... κρύο αίμα, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα