ΕΟΚ | Σωτηρίου: "Ξεχάσαμε τα αντηλιακά μας..."

H Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία αλλά η Κατερίνα Σωτηρίου δεν έχασε το χιούμορ της αλλά ούτε και την αποφασιστικότητά της ενόψει της συνέχειας του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 3Χ3.

"Ήταν το πρώτο επίσημο ματς στα χρονικά, οπότε δικαιολογείται λίγο το τρακ, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε την απόδοσή μας, θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα πετύχουμε κάποιες νίκες» δήλωσε διεθνής παίκτρια και στη συνέχεια τόνισε:

"Δυστυχώς παραλείψαμε να φέρουμε μαζί μας τα… αντηλιακά

και την πατήσαμε. Οι Ουγγαρέζες έχουν συνηθίσει στο κρύο και ήρθαν προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη. Αλλά για να σοβαρευτώ, είναι πάντοτε πολύ σπουδαίο να μπορείς να εκπροσωπείς την πατρίδα σου και μάλιστα σε μια διοργάνωση που διεξάγεται εδώ. Αφήνουμε τις διακοπές και τα συμβόλαια μας και ερχόμαστε με προθυμία και με ενθουσιασμό για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Η Αννα Βίντα από την ουγγρική ομάδα ανέφερε πως "και τα τέσσερα κορίτσια που βρισκόμαστε στην Αθήνα ανήκουμε στην εθνική ομάδα γυναικών της χώρας μας. Πριν από λίγο καιρό παίξαμε στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά δεν τα καταφέραμε, οπότε προσπαθούμε να πάρουμε την… εκδίκηση μας μέσω του 3x3. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο στο Τουρνουά, απλώς θα προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε αγώνα. Η ελληνική ομάδα πάλεψε, αλλά νομίζω ότι εμείς ήμασταν καλύτερες και βάλαμε όλα τα μεγάλα σουτ".

Keywords
Τυχαία Θέματα