ΕΟΚ | Παπαμακάριος: "Δεν θα προσφέρουν οι έξι Αμερικάνοι"

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, πρόεδρος του ΠΣΑΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6" για το φετινό τουρνουά "3on3 streetball", που θα γίνει στις 23-24 Ιουνίου στην Ελευσίνα σε συνεργασία με την ΕΟΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ψήφισμα του ΕΣΑΚΕ
για την αύξηση των Αμερικανών παικτών σε έξι.

"Είμαστε αντίθετοι σε αυτή την άποψη που ψήφισαν οι ομάδες. Δεν θα προσφέρουν τίποτα οι έξι Αμερικανοί. Έχουμε πολύ καλούς Έλληνες παίκτες. Θεωρώ ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος θα πέσει κατακόρυφα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως, δεν θέλουμε να κάνουμε διάλογοι μέσω ραδιοφώνων με τον ΕΣΑΚΕ εξάλλου ο νέος πρόεδρος ανέλαβε μόλις δύο ημέρες. Θα υπάρξει συνάντηση όπου και θα συζητηθεί το θέμα. Η θέση της ΕΟΚ, πάντως, είναι τελείως αρνητική. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία ΠΣΑΚ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ αν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ. Θα γνωρίσουμε το νέο προεδρείο της Λίγκας και να δούμε πώς θα πάει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Οσον αφορά το τουρνουά «3on3 streetball» σημείωσε αρχικά πως "είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθούμε κοντά στα παιδιά να δώσουμε πίσω ότι έχουμε πάρει από το μπάσκετ. Πρέπει να βοηθήσουμε το άθλημα που -όπως και όλη η χώρα- περνά δύσκολα", για να προσθέσει στη συνέχεια ότι "είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και πρώτης τάξης ευκαιρία τα παιδία να μπουν στην διαδικασία ανταγωνισμού, αλλά και να γνωρίσουν αγαπημένους τους παίκτες καθώς στην Ελευσίνα θα βρεθούν και Έλληνες μπασκετμπολίστες. Είναι το πρώτο τουρνουά με τη συνεργασία ΠΣΑΚ και ΕΟΚ. Πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφερθώ και στην εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι στην Ελευσίνα. Πιστεύω πως θα είναι από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά καθώς τα μηνύματα που παίρνουμε μέχρι στιγμής είναι θετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα