ΕΛΛΑΔΑ | Δεν είναι μόνο η Εθνική και το Κύπελλο...

Ναι μεν στην μπασκετική επικαιρότητα του Σαββάτου (14/9) κυριαρχεί ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής στη Β’ Φάση του Ευρωμπάσκετ κόντρα στη διοργανώτρια Σλοβενία, ωστόσο η μέρα εκτός από την "επίσημη αγαπημένη" και το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών περιλαμβάνει και δυνατές φιλικές αναμετρήσεις.

Στην Πάτρα, ο Απόλλωνας διοργανώνει τουρνουά το Σαββατοκύριακο

14 και 15 Σεπτεμβρίου, το επονομαζόμενο Patras Cup, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Τάκη Χαλκιόπουλου. Το τουρνουά θα ξεκινήσει με το παιχνίδι του Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού, που θα είναι και το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, κόντρα στην ιταλική Σούτορ Μοντεγκρανάρο (18:00), ενώ δύο ώρες αργότερα (20:00) θα διεξαχθεί το ματς του διοργανωτή Απόλλωνα με το Ρέθυμνο. Την Κυριακή (15/9) στις 18:00 θα γίνει τζάμπολ στον μικρό τελικό, με τον μεγάλο να αρχίζει στις 20:00. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Το προσεχές διήμερο θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη τουρνουά. Στην Ελευσίνα, στα πλαίσια του φεστιβάλ των "Αισχυλείων" θα διεξαχθεί και φέτος το καθιερωμένο τουρνουά μπάσκετ, στο κλειστό της Γούβας, όπου πέρα από τον οικοδεσπότη Πανελευσινιακό θα πάρουν μέρος επίσης ο Πανιώνιος, ο Ίκαρος Χαλκίδας και η νεοφώτιστη στην Α1 Νέα Κηφισιά. Σήμερα (14/9), στις 18:00, ο Πανιώνιος θα παίξει ενάντια στην ΑΕΝΚ, ενώ στις 20:00 ο Πανελευσινιακός θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο. Η αυλαία του τουρνουά θα πέσει αύριο (15/9) με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ώρες.

Παράλληλα, το Σάββατο (14/9) ο ΠΑΟΚ θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Ο δικέφαλος έχει προγραμματίσει φιλικό με τα Τρίκαλα στις 18:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα