EUROBASKET | Μάλκοβιτς: "Ανταγωνιστική και έξυπνη ομάδα η Ελλάδα"

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς τόνισε πως η Σλοβενία θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στο παιχνίδι με την Ελλάδα (14/9, 22.00) σε σχέση με το παιχνίδι της Ιταλίας στο οποίο και βγήκαν νικητές.

"Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι (σ.σ.από ό,τι στο παιχνίδι με την Ιταλία), μιας και η Ελλάδα είναι μια ανταγωνιστική και έξυπνη ομάδα",

δήλωσε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αναφερόμενος στο παιχνίδι της Σλοβενίας (14/9, 22:00) με την Εθνική, σχετικά με το ματς (12/9) της ομάδας του με την Ιταλία επισήμανε πως "έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Έπαιξαν ηρωικά. Ο Μπέγκιτς μάς βοήθησε πολύ. Κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Ο Ζόραν Ντράγκιτς είχε 11 ριμπάουντ. Ήταν εκπληκτικός".

Τέλος, ο "Μπόζα" παρατήρησε πως «παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Ήμασταν βιαστικοί και κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαν λογική. Ο Μπλάζιτς έπαιξε εγωιστικά και δεχθήκαμε πέντε πόντους. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι απέναντι στην Ελλάδα, διότι είναι πολύ καλύτερη και δυνατότερη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα