ΕΥΡΩΠΗ | Παβίσεβιτς: "Θα περιμένουμε τον Πέκοβιτς..."

Ο Νίκολα Πέκοβιτς μένει ελεύθερος από τους Τίμπεργουλβς την 1η Ιουλίου και είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στη Μινεσότα ή θα μετακομίσει σε άλλες... πολιτίες. Ωστόσο, στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου είναι πρόθυμοι να τον περιμένουν όσο χρειαστεί, όπως εξήγησε ο Λούκα Παβίσεβιτς.

Πέκοβιτς είναι free agent στο NBA και αυτό σημαίνει πως θα περιμένουμε από τις 2 Ιουλίου,

που ανοίγει η περίοδος των μεταγραφών στις ΗΠΑ, να δούμε σε ποια ομάδα θα είναι. Φυσικά, σε εκείνο το διάστημα δεν θα τον έχουμε μαζί μας, αλλά ξέρω πως έχει όλη την καλή διάθεση να εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο", δήλωσε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαυροβουνίου, ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτέμβρη (4-22) στη Σλοβενία.

Στην προεπιλογή, μαζί με τον Νίκολα Πέκοβιτς, βρίσκεται και ο έτερος NBAer και σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Νίκολα Βούτσεβιτς, ενώ ο Μίλκο Μπιέλιτσα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κατά πάσα πιθανότητα θα "κοπεί".

Η προεπιλογή του Μαυροβουνίου έχει ως εξής: Τέιλορ Ρότσεστι, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Νίκολας Παβλίτσεβιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Μπόγιαν Μπάκιτς, Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, Άλεξ Πόποβιτς, Σεάντ Σέχοβιτς, Μάρκο Πόποβιτς, Βλάντιμιρ Ντάσιτς, Μίλκο Μπιέλιτσα, Νεμάνια Ράντοβιτς, Μάρκο Τοντόροβιτς, Ράντοσλαβ Σπασόγεβιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Μίλος Κομάτινα, Φίλιπ Μπάροβιτς.

Θυμίζουμε ότι το Μαυροβούνιο είναι στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μαζί με Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, ΠΓΔΜ, Σερβία και Λετονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα