NBA | Ελεύθερος ο Έλις

Την ελευθερία του και όχι τους Μπακς επέλεξε ο Μόντα Έλις! Ο 27χρονος γκαρντ (1,91μ.) αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει την τύχη του ως ελεύθερος πλέον στην αγορά του NBA.

Ο Αμερικανός άσος ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή του Μιλγουόκι ότι δεν θα κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα. Έτσι, έχει πλέον την ελευθερία να ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο από έναν οργανισμό που θα τον καλύπτει περισσότερο.

Οι ιθύνοντες

των "Ελαφιών" προσπάθησαν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Έλις, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές 36 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική. Το νούμερο 40 του ντραφτ του 2005 οδεύει, πλέον, ολοταχώς προς Σακραμέντο, καθώς οι Κινγκς περιμένουν στη γωνία και είναι έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους, με μια άκρως δελεαστική προσφορά.

Τη φετινή σεζόν, ο Έλις κατέγραψε μέσο όρο 19,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2,1 κλεψίματα αγωνιζόμενος ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου (82) αλλά και στα πλέι οφ (4).

Keywords
Τυχαία Θέματα