ΕΥΡΩΠΗ | Λέει "ναι" στο ΝΒΑ o "Zoτς" υπό προϋποθέσεις

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι αρκεί η ομάδα που θα του κάνει την πρόταση να καλύπτει τα "θέλω" , τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του.

"Oταν πήρα την απόφαση να μην προπονήσω κάποια ομάδα αυτή τη σεζόν, ήταν γιατί ύστερα από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξω παραστάσεις τόσο ξαφνικά. Και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστώ. Είχα πει σε όλους πως δεν θα βρίσκομαι σε κάποιο πάγκο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο. Εάν δεχθώ κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, θα το συζητήσω με την οικογένειά

μου, αλλά πάνω από όλα θα βάλω το κατά πόσο αυτή η προοπτική θα με κάνει εμένα χαρούμενο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό", δήλωσε αρχικά ο "Ζοτς" στην ιστοσελίδα eljuegodenaismith.com ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εχοντας δει την μέχρι τώρα πορεία του ΝΒΑ, είμαι σίγουρος πως όχι μόνο εγώ, αλλά κι άλλοι Ευρωπαίοι προπονητές θα μπορούσαν να δουλέψουν εκεί. Δεν γνωρίζω αν κάποια ομάδα θα μου κάνει πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά μέχρι τώρα καμία δεν με έχει προσεγγίσει, καθώς κι εγώ προτιμούσα να ζω στην Ευρώπη. Πλέον, όμως, έχω κάποιες αμφιβολίες. Αν μια σπουδαία ομάδα του NBA μού κάνει πρόταση, τότε θα σκεφτώ πολύ την πρόταση και πιθανότατα να πάω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα να προπονήσω μια ομάδα που δεν θα έχει τύχη να μπει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Μέχρι σήμερα, δεν είχα καμία επαφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα