ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Τζαβάι: "Με πληγώνει... "

Η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για το φάιναλ φορ συνεχίζεται και το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών έχει πέσει πάνω στον Νέιθαν Τζάβαι.

Ο... θηριώδης σέντερ των “μπλαουγκράνα” έχει υποστεί μερική ρήξη περονιαίου τένοντα στο δεξί πόδι και η συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του Λονδίνου είναι αμφίβολη. Ο Τζαβάι μάλιστα και με δηλώσεις του στη Media

Day (7/5) της Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. “Με πληγώνει που τραυματίστηκα, αλλά για το φάιναλ φορ δουλεύω όλη την χρόνια. Πονάω περισσότερο αισθηματικά παρά στο πόδι”, είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως “αναρωτιέμαι γιατί τραυματίστηκα και αυτό είναι πολύ σκληρό. Είναι ένα συναίσθημα που δεν έχω ξανανιώσει”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης: “Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να πετύχουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε. Όταν ο διαιτητής πετάξει την μπάλα για το τζάμπολ, τότε θα αρχίσουν όλα και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα