ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Θα παίξουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας"

Η Μπαρτσελόνα στάθηκε αρκετά άτυχη τη φετινή σεζόν, καθώς οι τραυματισμοί "χτυπούσαν" συνεχώς την πόρτα της, ωστόσο έμαθε να ζει με αυτό και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών των "μπλαουγκράνα", αλλά και την κατάσταση του Νέιθαν Τζαβάι.

Για τη συμμετοχή της Μπάρτσα στο Φάιναλ Φορ:

"Έχω καλό προαίσθημα για το Φάιναλ Φορ. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα δεν θα είναι λιγότερο ανταγωνιστική εξαιτίας των τραυματισμών. Θα παίξουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για αυτό. Έχουμε παίκτες που δεν θα αγωνιστούν, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις τακτικές μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Για τον Νέιθαν Τζαβάι: "Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε ο Νέιθαν να μπορέσει τελικά να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ".

Για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και τα προβλήματα τραυματισμών: "Το ματς με τη Ρεάλ είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τους τελευταίους επτά-οκτώ μήνες για να φτάσουμε μέχρι το Φάιναλ Φορ. Η αυτοπεποίθηση της ομάδας δεν πρόκειται να είναι μειωμένη. Θα μπούμε στο αεροπλάνο για το Λονδίνο με την ίδια επιθυμία που είχαμε όλη τη σεζόν. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απουσίες. Χάσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας λόγω της έλλειψης ορισμένων παικτών, ωστόσο προσπαθούμε κάθε μέρα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βρούμε διαφορετικούς τρόπους ούτως ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματά μας. Η Μπαρτσελόνα ήταν πάντα μια άκρως θαρραλέα ομάδα που έπαιρνε πολλά ρίσκα. Γι αυτό είμαι βέβαιος ότι θα βγάλουμε την ποιότητά μας στο παρκέ και οι φίλαθλοι θα είναι περήφανοι για τις προσπάθειές μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα