ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Στο τέλος ήμασταν άτυχοι..."

Οι χαμένες ευκαιρίες της Μπαρτσελόνα και η τύχη των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν οι αιτίες για την ήττα των "μπλαουγκράνα" σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος πάντως απένειμε τα εύσημα στον εξάκις Πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ διέκρινε πρόβλημα της ομάδας του στο "3".

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Αρχίσαμε με πολύ φόβο. Αστοχήσαμε σε πολλές προσπάθειες, παρότι είχαμε τις ευκαιρίες μας. Με την επανέναρξη επιστρέψαμε. Αυξήσαμε την πίεση στον Παναθηναϊκό και άλλαξε

όλη η αναμέτρηση. Αλλά στο τέλος ήμασταν άτυχοι. Στο +2 υποπέσαμε σε λάθος, ο Παναθηναϊκός σκόραρε πίσω απ' τα 6,75μ. με ταμπλό και τύχη, ακολούθησαν 0/2 βολές μας κι ένα χαμένο σουτ απ' τα πλάγια, ενώ στα 5'' είχαμε νέα ευκαιρία, αλλά δεν τα καταφέραμε", ανέφερε τεχνικός των Καταλανών.

"Στη θέση "3" έχουμε πρόβλημα, ίσως τα πήγαμε καλύτερα στη θέση "4", αλλά δίνουμε τη μάχη μας. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό των παικτών. Πριν απ' το τζάμπολ είχαμε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει πίεση. Δεν αποδώσαμε όσο καλά θα θέλαμε", κατέληξε ο 40χρονος κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα